L-am gasit dintr-o superba coincidenta, cocotat cuminte in mansarda unei case vechi de pe Toamnei. A fost dragoste la prima intrare si am stiut ca sub ferestrele lui inalte, imi voi gasi loc’sorul de vise frumoase si colorate, de liniste si muzica deopotriva, de emotie si joaca. In toate spatiile mele ma simt bine, dar nicaieri mai libera ca aici, in atelier. E camera cu lumina multa unde stiu ca pot sa fac orice nebunie imi trece prin cap, pe panza si in afara ei. E liniste si provocare, e alb, lumina si culoare, e bucurie si concentrare.

Pe toate le traiesc aici, le gasesc si le las sa ma locuiasca. Aici am invatat sa ma uit la mine si la ceilalti cu alti ochi, mereu prin alte panze si culori si din alte perspective. Aici stiu sa vad ce e frumos si cald si bun, stiu sa las controlul la o parte si sa ma urc pe valul lui “ce-o fi o fi”. Aici uit de frici, nu mai stiu ce e constiinta obositoare de sine, aici am din nou chef de aventura, de emotii noi, de curaj, de regasire.

Locul asta de-i spun atelier ma face sa vreau sa traiesc din plin tot, sa-mi bag nasul in toate experientele pe care mi le-am refuzat din diverse motive si sa vad ce iese, ce se trezeste in mine. E ca un experiment pe care incerc sa-l prelungesc si in afara camerei cu ferestre uriase, dar de aici pleaca tot noul, de aici imi iau pofta, energia si dorinta de a face lucruri. E bine si frumos si bun. Bine ati venit in Atelier. Unde orice e posibil si toata lumea e libera! Va astept cu drag!