Diary

Noapte alba in Toamnei 59 – Aprilie 2015

Stateam noaptea trecuta pe la 3 pe podeaua mea din atelier patata de vopseluri si vise colorate, ma uitam cu drag la toti oamenii astia misto care au ales sa se bucure cu mine de arta, vin si viata si ma gandeam ca sunt fantastic de norocoasa :).

A fost o seara magnifica in Toamnei 59 pentru mine si va multumesc 🙂

Wine and Paintings, 2 Octombrie 2014

Joi seara, pe 2 octombrie, cu emotie si bucurie, am deschis larg usile atelierului meu de pictura. Iar apoi, seara si pana tarziu in noapte, am fost nespus de fericita alaturi de oameni frumosi, indragostiti de viata si de culoare, oameni care simt ca mine. Va multumesc din tot sufletul 🙂

Iunie 2014 – Pe Toamnei, exact in inima mea…

L-am gasit dintr-o superba coincidenta, cocotat cuminte in mansarda unei case vechi de pe Toamnei. A fost dragoste la prima intrare si am stiut ca sub ferestrele lui inalte, imi voi gasi loc’sorul de vise frumoase si colorate, de liniste si muzica deopotriva, de emotie si joaca. In toate spatiile mele ma simt bine, dar nicaieri mai libera ca aici, in atelier. E camera cu lumina multa unde stiu ca pot sa fac orice nebunie imi trece prin cap, pe panza si in afara ei. E liniste si provocare, e alb, lumina si culoare, e bucurie si concentrare. Pe toate le traiesc aici, le gasesc si le las sa ma locuiasca. Aici am invatat sa ma uit la mine si la ceilalti cu alti ochi, mereu prin alte panze si culori si din alte perspective. Aici stiu sa vad ce e frumos si cald si bun, stiu sa las controlul la o parte si sa ma urc pe valul lui “ce-o fi o fi”. Aici uit de frici, nu mai stiu ce e constiinta obositoare de sine, aici am din nou chef de aventura, de emotii noi, de curaj, de regasire. Locul asta de-i spun atelier ma face sa vreau sa traiesc din plin tot, sa-mi bag nasul in toate experientele pe care mi le-am refuzat din diverse motive si sa vad ce iese, ce se trezeste in mine. E ca un experiment pe care incerc sa-l prelungesc si in afara camerei cu ferestre uriase, dar de aici pleaca tot noul, de aici imi iau pofta, energia si dorinta de a face lucruri. E bine si frumos si bun. Bine ati venit in Atelier. Unde orice e posibil si toata lumea e libera! Va astept cu drag!